Om oss

Stadsbudskåren i Linköping har erfarenheten, tekniken och personal för att hantera alla typer av flytt åt våra kunder. För oss stämmer uttrycket att inget uppdrag är för stort eller litet. Behöver ni hjälp med tunga kartonger vid en vanlig flytt, eller hjälp med en industripark har vi vad som krävs för att säkert och tryggt hantera projektet!

Från packning till inbärning

För att ni skall kunna luta er tillbaks och fokusera på allt annat en flytt innebär, erbjuder vi hjälp med hela flyttkedjan. Kartonger och emballage har vi gott om! En total flytt innebär att vi packar era saker, bär in i bilen, transporterar och ser till att det hamnar rätt. Allt med samtliga försäkringar man kan behöva för att flytten skall kännas bra! Hör gärna av er till oss för att få information. På Stadsbudsflytt är vi måna om att kunden skall känna sig prioriterad i hela flytten från start till mål. Om det är några frågor eller önskemål ni har, kan ni höra av er till oss. I och med att vi ofta är ute på uppdrag, kan det vara bra att boka möte via telefon för att vi skall vara på plats i lokalerna. I annat fall går det utmärkt att sköta hela offerten via mail och brev.

Flyttfirma från Linköping

Oavsett var i världen du planerar att flytta, kan vi hjälpa till. Vår flyttfirma är i Linköping, men vi hanterar flytt oavsett destination. Under åren har vi vant oss vid att utforma logistik på ett sätt som minimerar kundens ansträngning. Detta även om man behöver transport över broar, gränser, kontinent och region.