Priser

Det som har gjort oss kända är inte bara vår trevliga och kompetenta personal eller våra träffsäkra erbjudanden inom flytt. Vi är också kända för att hålla riktigt bra priser. För oss är det viktigt att du skall veta vad du betalar för och att du får valuta för dina pengar. Som uppdragsgivare kan du räkna med att vi gör det yttersta för att du skall få en bra upplevelse och dessutom inte behöva betala mer än nödvändigt.

Tjänst/ProduktEfter RUTInnan RUT
2 man och möbelbil850kr/timme1600kr/timme
2 man och möbelbil Helgpris1250kr/timme2350kr/timme
1 man och möbelbil500kr/timme875kr/timme
1 man och möbelbil Helgpris700kr/timme1250kr/timme
Packmästare/lastbiträde350kr/timme700kr/timme
Packmästare/lastbiträde Helgpris550kr/timme1100kr/timme
Om servicebil tillkommerfr. 300kr
Flyttstädning (pris efter förfrågan)  
Magasinering/Lager container 32m3 – 50m3*Fr. 1500kr/ mån
Magasinering låda på 8m3/st ( mått 1,80 x 2,20 x2m )*600kr/mån
Pallplats*150kr/mån
Köp av nya flyttkartonger (L: 58cm B: 36cm H: 43cm)40kr/st
Köp av begagnade flyttkartonger25kr/st
Våra flyttkartonger är av dubbel wellpapp & har måtten L: 58cm B: 36cm H: 43cm.
Köp av packpapper250kr 5kg

 * Står inomhus i larmade lokaler

Alla priser inkl moms!

Vi hjälper dig med flytten

Vi på Stadsbudskåren planerar gärna flytten tillsammans med er och har bra flyttkartonger och emballage till försäljning. Du betalar för bra material i den utsträckning du behöver för att packa dina saker inför transport. Vi har även bra priser på packhjälp om ni vill att vi skall ta hand om allting enligt boken. Det är någonting vi gärna har med i uppdraget så ni får tid till att sköta annat. Hör gärna av dig för information och förslag på pris.

Flytt i Sverige

Vår personal finns tillgänglig för att prata flytt oavsett hur stor eller liten transport som önskas. Vi anstränger oss gärna för att hitta bra upplägg som fungerar för dig som uppdragsgivare. Tillsammans sätter vi ihop ett pris som känns bra för båda parter innan vi gör någonting annat. Du skall alltid kunna vara trygg med priset och vad det innebär.

Flytt utomlands

Utifrån erfarenhet och många års insikter har vi förmåga att hantera komplex logistik såväl i EU som utanför. I de flesta fall kan vi hantera kostnader längs vägen för att du skall ha så enkel hantering som möjligt. Du behöver inte oroa dig för att en utlandsflytt skall bli för stökig eller dyr. Med oss vet du vad som gäller från början.