Tjänster

Vi har en rad erbjudanden till kunder i närheten av Linköping. Med stor erfarenhet och engagerad personal tar vi hand om flytt såväl för kontor som privatpersoner. Vi har obegränsad kapacitet och hanterar därför även tyngre uppdrag. Utifrån vår tid i branschen har vi åtskilliga gånger tagit fram snabba flyttplaner och utformat effektiva logistikkedjor vid utlandsflytt. Vi utför:

  • In och utrikestransporter (EU), privat bohag och företagskontor
  • Packning och emballering
  • Piano och flygeltransporter
  • Uthyrning av personal
  • Försäljning av kartonger och packpapper
  • Magasinering

Stadsbudsflytt med erfarenhet och fokus

För den som är i behov av en flyttfirma i Linköping är Stadsbudsflytt ett bra alternativ. Vi har stor erfarenhet och gediget rykte i branschen. Med oss som utförare av din flytt, kan du luta dig tillbaks och lämna över hela eller delar av uppdraget. Vi tar gärna hand om såväl flyttpackning som transport, inbärning och allt som kan behövas däremellan. Som bollplank vid flyttprojekt har vi god insikt i vad som fungerar och vilka lösningar man av någon anledning kanske skall släppa. Med vår utgångspunkt i Linköping har vi en geografisk fördel där vi når åtskilliga städer. Skulle det handla om en längre flytt kan vi även ta hand om detta. Inga uppdrag är för små eller för stora. Inte heller är något mål för nära eller fjärran.

Flyttfirma med rätt attityd

På Stadsbudsflytt är det sällan någonting som inte går att lösa! Vi anstränger oss för att kunna möta kunders önskemål så långt det är möjligt. Oavsett om det är en 1930-tals mahognyflygel som skall ner för en slingrig trappa, eller ett kontor som behöver flyttas under natten är det ofta möjligt med rätt attityd. Vi har utfört allt ifrån pianoflytt till kassaskåpsflytt, bohagstransport till industriflytt. Med en personal som kombinerar såväl muskler som snabbtänkthet och som dessutom är varsamma, kan vi hoppa in när det behövs som mest. Pröva att höra av dig nästa gång ni behöver starka armar och en portion erfarenhet så får ni se! Att jobba med flytt är att samarbeta och hitta vägar. De människor vi möter har alla sin historia och sina visioner som hägrar. Att få vara en del på vägen är någonting som är svårt att beskriva.

Utlandsflytt

Allt fler söker sig till andra länder om så för en begränsad tid. En utlandsflytt var tidigare onödigt komplicerat att genomföra, men i nuläget är det en förhållandevis enkel uppgift. Visst krävs planering i större utsträckning än vid en flytt i Linköping även om reglerna för EU inneburit snabbare handläggning och bättre tempo. Vi har satt ihop en rad utlandsflyttar och kan i allmänhet sköta allt som rör flytten utomlands. För att ytterligare underlätta kan vi även genomföra packning och allt annat som krävs. Däribland magasinering eller inbärning.

Magasinering i Linköping

Det finns en rad situationer där man inte har plats att ta med sig alla tillhörigheter samtidigt. Det kan gälla en tidsbegränsad flytt till ett annat land, eller att men helt enkelt vill frigöra utrymme. Vi erbjuder magasinering i Linköping sedan flera år tillbaks. Det är viktigt för oss att man som kund skall uppleva det som en säker förvaring utan risk för inbrott eller skador. Under vår tid inom magasinering har vi byggt en verksamhet där säkerhet är i fokus. Med bra övervakning mot både brand och stöld, kan vi säkerställa att sakerna är som de lämnades. Vid behov kan vi även komma och hämta det som skall förvaras och se till att det kommer på rätt plats. För att inte damm och smuts skall påverka det som finns magasinerat har vi dammsäkra lådor. Hör gärna av dig vid behov av magasinering i Linköping.

Emballage och flyttpackning

När man skall flytta är det viktigt med rätt förutsättningar. Kassar och tunna kartonger är ingenting som skyddar föremål tillräckligt. Inte heller är det stapelbart och smidigt. Vi har allt som behövs när det gäller emballage och flyttkartonger. Detta är produkter som tål att användas och de har tillräcklig tålighet för att dessutom kunna användas vid flera flyttar. Med bra packade lådor kan man genomföra en flytt snabbt och enkelt. Det är också enklare att hitta vad man söker när man kan utgå ifrån märkningar på varje kartong. När det gäller flyttpackning är det för vissa ett sätt att hålla nere kostnader och samtidigt få en bild av allt man tar med sig. I de fall man ändå vill få hjälp med flyttpackningen hjälper vi gärna till. Vi kan packa ner även stora hushåll snabbt och effektivt för att därefter transportera bohaget. Hör gärna av er till oss för att boka packning eller kanske bara för att hyra flyttlådor och köpa emballage till flyttpackningen ni har att stå i.

Försäkringar

När man skall flytta är det viktigt med rätt försäkringar. Stadsbudsflytt har ansvarsförsäkring som i kombination med din hemförsäkring ger ett bra skydd om någonting skulle hända. Vi anstränger oss för att allt skall gå som planerat, men det finns alltid en risk för att någonting inträffar. Vi är noga med att våra kunder skall känna att vi gör allt vi kan för att ingenting skall hända med deras saker, men vill försäkra oss ordentligt för säkerhets skull. När du anlitar oss är dina saker vår prio.

Företagsflytt i Linköping

Att utföra en företagsflytt avviker radikalt från en bohagsflytt. Även om antalet möbler och prylar i allmänhet är betydligt färre, gäller det att vara mycket noga med uppmärkning och planering. Även om man planerar företagsflytt till udda tider, innebär det ofta att arbetet i viss mån stannar under en tid. Detta kan ha stor effekt på verksamheten och man behöver snabbt få upp allt i det nya kontoret. Att minimera tiden då företagets verksamhet inväntar att vi skall bli färdiga med flytten kan göra stor skillnad! För att kunna genomföra flytten så smidigt som möjligt är flyttpackning avgörande. Kan vi komma in och påbörja arbetet i god tid och vänta med skrivbord och teknisk utrustning kan en hel del tid sparas. Varje företag har sina behov och förutsättningar. Hör gärna av er till Stadsbudsflytt för att se hur vi kan underlätta ert byte av kontor.