Flyttstäd i Linköping

Flyttstäd innebär att grundligt rengöra din gamla bostad innan du flyttar ut, med särskild tonvikt på rengöring av känsliga och svåråtkomliga områden. Tänk på att flyttstäd i Linköping är tidskrävande och ofta kräver stor ansträngning. Att anlita en professionell städtjänst kan göra processen mycket enklare och se till att fastigheten städas till en hög standard. Med rätt förberedelser och uppmärksamhet på detaljerna kan du sedan lämna din fastighet i toppform. Vi har den nödvändiga utrustningen och erfarenheten som behövs för att hantera jobbet snabbt och effektivt. Det innebär att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt. När vi tar hand om en flyttstäd i Linköping som del i ett flyttuppdrag, kan vi planera alla delar in i minsta detalj. Du kan vara säker på att flytten görs på ett säkert sätt och att din flyttstädning är klar i tid. Vi kan även erbjuda flyttstäd i Linköping som en separat tjänst för den som själv tar hand om flytten i övrigt. Kontakta oss för att diskutera vad vi kan erbjuda!

Flyttstäda hela bostaden

När man gör en storstädning går man till botten med städuppdraget för att få det rent och fint. Det är dock någonting helt annat än en ordentlig flyttstädning. En stor skillnad är att man vid flyttstädning inte har några lösa föremål som hindrar åtkomsten till hyllor eller golv. Innan flyttstädning kan påbörjas är det viktigt att därför få ut alla möbler och tillhörigheter. Vidare är flyttstäd i Linköping många gånger betydligt noggrannare. Här inkluderas allt från att torka väggar till att rengöra tak och lister. För den som är intresserad av att utföra en flyttstädning på egen hand, finns här en checklista att titta närmare på. Vi går igenom viktiga delar i de flesta rum och ger rekommendationer. Naturligtvis ser varje bostad olika ut, och denna checklista kan därför behöva anpassas.

Checklista vid flyttstäd i Linköping

  • Kök 
Rengöring av ugn, spis, kylskåp, skåp, bänkskivor, diskbänk och diskmaskin samt golv.
  • Badrum 
Djupgående rengöring av toaletter, dusch, badkar, handfat, fog och kakel samt avlägsnande av mögel. Tänk på att rengöra golvbrunnarna!
  • Vardagsrum och sovrum Dammsugning och dammtorkning av alla ytor, inklusive golvlister och takfläktar. Var uppmärksam på fönster och persienner. Delbara fönster skall helst öppnas och rengöras invändigt. Använd en lösning av vatten och vinäger för envisa fläckar, eller särskilda rengöringslösningar för glas. Rengör även ev. heltäckningsmattor. Börja med att dammsuga mattan och kontrollera om det finns fläckar. Ta bort fläckar med en lösning av vatten och vinäger eller speciellt rengöringsmedel.
  • Taket 
Ta bort ev. spindelväv och damm från hörnen. Titta efter fläckar i taket och torka hela ytan.
  • Insidan av skåp och garderober 
Rengör med dammsugare och torka av samtliga ytor.
  • Insidan av lådor 
Rengöring med ett milt rengöringsmedel och en mjuk borste.

Anlita oss vid flyttstäd i Linköping

Sammanfattningsvis är flyttstädning en viktig del av flytten, oavsett om du är hyresgäst, hyresvärd, köpare eller säljare. Att anlita proffs för din flyttstädning kan vara någonting som gör stor skillnad inte bara på slutresultatet, utan som också sparar tid du kan lägga på övriga sysslor. Det finns åtskilligt att ta tag i när det kommer till an flytt och man behöver sällan fler moment än nödvändigt. För att få en uppfattning om pris, är du välkommen att kontakta oss på Stadsbudsflytt! Utifrån hur din bostad ser ut, kan vi ge prisuppgift för uppdraget.